top of page
Yeşim Ateşçi

YEPYENİ BİR YILA AŞK DOLU BAŞLAMAK İSTER MİSİN?


YEPYENİ BİR YILA AŞK DOLU BAŞLAMAK İSTER MİSİN?

2018 yaklaşırken, kendinize yapacağınız en büyük yenilik, kendinizi gözetip, nazik olmak olsaydı eğer hayatınız nasıl değişirdi? Her geçen gün kendinizi biraz daha sevebilseniz neleri değişik yapardınız? Size özsevgi yolculuğunda yardımcı olabilmek için #30gündekendinisevmesanatı meydan okuması başlatmak istiyorum.

NEDEN #30GÜNDEKENDİNİSEVMESANATI? Yeni bir yıl yaklaşırken, kendi evrenini, hayatını yeniden tasarlamak isteyenlere ya da yenilikler yapmak isteyenlere destek olmak istiyorum ve topluca yapılan başlangıçların, aynı heyecanla atan kalplerin titreşimlerinin birbirini etki edeceğine inanıyorum. Hem kendimizle hem de birbirimizle bağ kurup, birlikten güç alıp sevgiyi kendi içimizden çevremize yayabileceğimize inanıyorum.

#30GÜNDEKENDİNİSEVMESANATI NASIL İŞLEYECEK? 30 gün boyunca her gün özsevgi yolunda farklı aktiviteler yapacağız, canlı yayınlarla ve paylaşımlarla sizi her gün destekleyeceğim. Size bir gün öncesinden ertesi günkü aktivite ile ilgili bilgi vereceğim. Siz de #30gündekendinisevmesanatı hashtagi ile sosyal medyanızdan ya da Kendini Sevmek grubundan paylaşım yapıp sevgiyi yayabilirsiniz. 30 gün boyunca kendi evreninizi yaratma yolunda adımlar atıp yepyeni bir yıla aşk dolu başlayacaksınız.

1 Aralıkta başlıyoruz <3

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page