top of page
Yeşim Ateşçi

31 Günde Yoga Meydan Okuma-3


Yeniden düzenli yoga yapmam için kendime bir meydan okuma başlatmıştım bugün 24. gün ve son bir haftaya girdim. Bu hafta bana çok şey hatırlattı. Direnmeyi hatırladım. Fark ettiyseniz bir kaç gün kaçırdım en son da bu hafta sonu. Ama bugün yeniden matın üstündeydim ve geldiğim yeri, olduğum yeri onurlandırdım. Yeniden o mata ayak bastığım için. Pes etmedim ve direndim. Her seferinde aldığım haz ve bedenimin güçlenmesi bana iyi gelsede devam ettiğimi bilmek ve bunu onurlandırmak merkezimde hissettirdi.

Diyelim ki kilo vermek için diyet yapıyorsunuz ve diyeti bozdunuz. Pes mi edersiniz? Bir diğer pazartesiyi mi beklersiniz ya da ertesi gün kaldığınız yerden devam mı edersiniz? Ya da sigarayı bıraktınız ve bir tane yaktınız onca emek neden boşuna gitsin denemeye devam edebilirsiniz... Olumsuz koşullarla karşılaştığımızda ya da herhangi bir disiplini bozduğumuzda kendimizi cezalandırıyoruz bazen halbuki esneyebiliriz. Kendimize şefkatli olup devam etmeyi seçebiliriz.

Olduğumuz yeri onurlandıralım 😇 Sizi seviyorum, kendinizi sevin 😘 Kendini sevme sanatı eğitimleri için bana info@yesimatesci.com adresinden ulaşabilirsiniz. I #love you, #loveyourself www.yesimatesci.com #kendinizisevin #kendinisevmesanatı #yesimatesci #yaşamkoçu


11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page